A szegedikalauz.hu célja a helyi lakosok segítése abban, hogy az otthonukhoz lehető legközelebb megtalálják mindazt, amire szükségük lehet. Ezzel együtt természetesen segítjük a helyi vállalkozásokat is, hiszen közreműködésünkkel a lakosok könnyebben megtalálják őket, és eljutnak hozzájuk.

Mit kínál oldalunk?

  • A katalógusunkban szereplő összes cég saját oldalt kap, mely tartalmazza az Adatokat, Elérhetőségeket, Bemutatkozó szöveget (korlátlan méretben), Térkép mellékletet, 10 db kulcsszót és 1 db tetszés szerinti képet. A bemutatkozó szöveget igény szerint – felár nélkül – mi is elkészítjük.
  • A megjelenő hirdetés minden részlete – a szerződés 1 éves időtartama alatt – korlátlan alkalommal változtatható, így a nálunk hirdető cégek folyamatosan tájékoztatni tudják ügyfeleiket aktuális szolgáltatásaikról, akcióikról.
  • A cégkatalógus hangsúlyt fektet a nem internet alapú reklámozásra is. Ezzel is segítve, hogy a nálunk szereplő vállalkozásokhoz könnyebben jussanak el a helyi lakosok.

Áraink

CÉGKATALÓGUSBAN VALÓ MEGJELENÉS

12.000.- Ft +áfa/év

Ez magában foglalja a saját oldalt (Adatok, Elérhetőségek, Bemutatkozás, Térkép melléklet, 10 db kulcsszó, 1 db kép) , a bemutatkozó szöveg – igény szerinti – elkészítését, és a szerződés időtartama alatti korlátlan változtatási lehetőséget.

Az éves díj ellenében hirdetése 5 szabadon választott kategóriában jelenik meg. Ötnél több kategóriában való megjelenés felár ellenében lehetséges (3.000.- Ft + Áfa / Kategória).

BANNEREK

Nálunk a bannerek a címoldalon és az egyes aloldalakon is láthatóak.

Banner díjak:

  • 10.000.- Ft / 1 hónap
  • 25.000.- Ft / 3 hónap
  • 50.000.- Ft / 6 hónap
SZALAGHIRDETÉS

A szalaghirdetések mérete korlátozott. A hirdetésben megjelenített szavak hosszától függően általában 1 db szalaghirdetés 4 szóból áll (általában cégnév + 2 szó).

Egyszerre maximum 10 hirdetést jelenítünk meg a futószalagon. Rendszerünk a sorrendet folyamatosan változtatja, így az 1 hónapos megjelenés alatt minden hirdetés egyforma arányban szerepel majd a lista elején, közepén és végén is.

  • 1 hónapos megjelenés:   4.000.- Ft
  • 3 hónapos megjelenés: 10.000.- Ft
  • 6 hónapos megjelenés: 18.000.- Ft
ESEMÉNYEK

Amennyiben azt szeretné, hogy a cégkatalógus közzétegye az Ön által szervezett helyi rendezvényt, programot, vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel.