SZEGED19 ICF KAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁG

/SZEGED19 ICF KAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁGEsemények betöltése

Szurkoljon a helyszínen a sportág magyar és nemzetközi kiválóságainak!

Ha testközelből szeretné átélni a világ legjobb versenyzőinek futamait, váltsa meg jegyét elektronikusan még ma!

A nemzetközi kajak-kenu sportélet és a sportág hazai vonatkozásában is a 2019. év legmeghatározóbb eseménye a szegedi világbajnokság.

Augusztus végén újra Szegedre figyel majd a világ, hiszen itt, a kajak-kenu fővárosában kerül megrendezésre az idei NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság.

A Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központ minden tekintetben megfelel az Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) előírásainak.

A pálya hossza 2400 m, szélessége 140 m. A sportolók számára bemelegítésre a versenypályától elkülönített vízfelület áll rendelkezésre. 2018-tól kezdődően egy nagyobb beruházás keretében a pályához vezető utak felújításra kerülnek, illetve nő a helyszín parkolóinak kapacitása. A fedett lelátó, a sajtóközpont és a versenypálya infrastruktúrája is megújul. Rendezőként a Magyar Kajak-Kenu Szövetség izgatottan várja, hogy újra a gyorsasági kajak-kenu szakág legjobb versenyzőit üdvözölhesse a nagy tiszteletnek örvendő, nemzetközi hírű Szegedi Olimpiai Evezős és Kajak-kenu Központban.

Szeretettel és örömmel várja a sportolókat és a lelkes szurkolókat. Minden ide érkezőnek azt kívánjuk, hogy felejthetetlen sportélményekkel gazdagodjanak és életörömmel töltődjenek fel a napfény városában.

Program és jegyvásárlás: https://szeged2019.com/