HUNGARIKUM FESZTIVÁL SZEGED

/HUNGARIKUM FESZTIVÁL SZEGEDEsemények betöltése

Cégünk immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Hungarikum Fesztivál – Minőségi Magyar Termékek Kiállítása és Vására elnevezésű rendezvényt, Szegeden 2019. augusztus 8. – augusztus 11. között!

Ez alkalommal is rengeteg színes programmal várjuk a kedves érdeklődőket. A programokat és kiállítóinkat folyamatosan fogjuk feltölteni a  weboldalunkra.

Szeged a napfény és a fesztiválok városa, valamint 2008 óta a hungarikumoké is. Amikor először, hét évvel ezelőtt a nyár derekán megrendezésre került a Hungarikum Fesztivál, egyből a Tisza-parti város üde szinfoltjává vált, és – amint az elmúlt évek rendezvény statisztikái is mutatják – a mai napig kedves a több mint ötvenötezer látogató számára.

A Hungarikum Fesztivál – Minőségi Magyar Termékek Kiállítása és Vására nem csak egy összművészeti fesztivál, annál sokkal több, sokkal kézzelfoghatóbb, emberközelibb. Népszerűsége leginkább abban rejlik, hogy olyan – a szervezők által gondosan megválogatott – minőségi termékeket mutat be és kínál a közönségnek, amelyek ténylegesen a magyarsághoz, a magyar kultúrához szorosan kapcsolódnak. Így a kézművesek művészi alkotásaitól az őstermelők által házilag előállított gasztronómiai termékeken át az ősi magyar borvidékeken termesztett varázslatos nedÜkig. Ez egy olyan rendezvény, ahol mindenki jól érzi magát, akár kicsi, akár nagy.

Fesztiválunk évről évre növekszik, bővül, színesedik. Célunk, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő programot. A Hungarikum Fesztivált övező időszakban számos kísérő rendezvény található Szegeden, amelyek széles skálán kínálják a különböző múzeumi, zenei, színházi, sport- és szabadtéri élményeket a kikapcsolódni vágyóknak.

http://hungarikum-fesztival.hu